مهارت‌های امنیتی کار با تلفن همراه

ساخت وبلاگ
1.  داشتن شماره سریال و کد حذف اطلاعات
 
هر گوشی وبلاگ تلفن کلمه وبلاگ همراه کلمه دارای یک شماره سریال مخصوص به خود است. این شماره به شخص کمک می‌کند تا علاوه بر این­که با مراجعه به سایت اصلی شرکت تولید کننده گوشی وبلاگ همراه کلمه ، از اصل بودن آن مطمئن شود. در صورت مفقود یا ربوده  شدن گوشی، از طریق مراجع قضایی نسبت به یافتن آن اقدام کنید. یکی از راه ها برای بدست آوردن شماره سریال وبلاگ تلفن کلمه وبلاگ همراه کلمه برای برخی گوشی ها این است که  کلیدهای *#60# را به ترتیب وارد کرده و بعد کلید سبز یا تماس را فشار دهید. این شماره مختص به دستگاه شماست. در مواقعی که وبلاگ تلفن کلمه وبلاگ همراه کلمه شما به سرقت می‌رود شما می‌توانید با پشتیبان شبکۀ خود تماس گرفته و این کد را به آن‌ها بدهید. سپس آن‌ها قادر خواهند بود وبلاگ تلفن کلمه وبلاگ همراه کلمه شما را مسدود کنند. امکان دارد شخص دیگر نتواند وبلاگ تلفن کلمه خود را پس بگیرد ولی این تلفن همراه دیگر کارایی ندارد و شخص دیگری حتی اگر سیم کارت آن را عوض کند، قادر به استفادۀ از آن نیست.
 
2. موقعیت مکانی
 
برخی تلفن‌های همراه به گونه‌ای طراحی شده‌اند که برخی از اجزا آن‌ها به صورت خودکار شرکت خدمات دهنده تلفن همراه از مکان فعلی شما با خبر می‌کنند. افزون بر این مورد بعضی از تلفن‌های همراه مجهز به سیستم GPS هستند و این اطلاعات دقیق ممکن است در داده های دیگری در عکس‌ها، پیامک و جست و جوهای اینترنتی که از طریق تلفن همراه انجام می‌شوند، جا سازی شده باشند.
 
3.  رمز گذاری گوشی و سیم کارت
 
اکثر تلفن همراه‌هایی که در بازار وجود دارند در قسمت تنظیماتشان برای محافظت از آن چه در گوشی و حافظۀ آن ثبت شده است گزینه‌ای برای تعیین کلمه عبور وجود دارد. شخص با رمز گذاری تلفن همراه خود در واقع دسترسی برای افراد دیگر را غیر ممکن می‌کنند این رمز گذاری می‌تواند به صورت عدد، کلمه و یا ترکیبی از این دو یا حتی تصویری نیز باشد. همچنین برای سیم کارت‌هایی که در بازار هستند امکان رمز گذاری وجود دارد. در قسمت تنظیمات تلفن همراه با فعال کردن قفل سیم کارت یا پین کد می توان مانع از به کارگیری دستگاه توسط اشخاص دیگر شد.
 
4.ناامن‌ترین پروتکل
 
یکی از امکانات جانبی اکثر تلفن‌های همراه بلوتوث است؛ ولی بلوتوث یکی از  ­نا­امن‌ترین پروتکل‌های ارتباطی در دنیاست. در واقع مزیت بلوتوث این است که به­راحتی می‌توان بدون سیم به گوشی دیگر متصل شده و اطلاعات را منتقل کرد و اگر کاربر از نحوۀ کارکرد آن مطلع باشد می‌تواند از امکانات آن استفاده کند. این فناوری در شعاع 10 متری اطلاعات را در هر دستگاهی مانند تلفن همراه و لپ تاب و تبلت منتقل می‌کند. در عین حال ممکن است ارتباط بلوتوث شما هک شود؛ یعنی هنگامی که بلوتوث شما روشن است و در حال انتقال اطلاعات هستید هکر از این فرصت استفاده کرده و به­راحتی به تلفن همراه شما دسترسی پیدا می‌کند. این حالت حتی برای زمانی که بلوتوث روشن است و از آن استفاده نمی‌کنید؛ نیز قابل تصویر است.
 
بنابراین توصیه می‌شود که هنگامی که از بلوتوث استفاده نمی‌کنید یا زمانی که در حال مکالمه هستید یا اطلاعات شخص را وارد تلفن همراه می‌کنید بلوتوث را در حالت خاموش قرار دهید و اگر می‌خواهید از بلوتوث استفاده کنید اتصال خود با گوشی دیگر را با یک رمز طولانی و امن‌تر برقرار کنید.
 
5.رمزگذاری برای اطلاعات مهم
 
معمولاً تلفن‌های همراه می‌توانند اطلاعات مهمی را در حافظۀ خود ذخیره کنند. این اطلاعات می‌تواند شامل عکس‌ها، کلیپ‌های ویدئویی، فایل‌های متنی، سابقه تماس‌های تلفنی، اطلاعات افراد ذخیره شده در لیست تلفن و اطلاعات شخص صاحب گوشی تلفن همراه باشد. محافظت از این اطلاعات مشکل و در عین حال مهم و ضروری است. از این رو انتخاب گوشی تلفن همراه دارای اهمیت ویژه‌ای می‌باشد؛ بنابراین سعی کنید گوشی تلفنی را انتخاب نمایید که دارای قابلیت رمزگذاری برای بخش‌های مختلف اطلاعات باشد.
 
6.داشتن نسخه پشتیبان
 
فناوری‌های نوین با وجود داشتن مزیت‌های بی شمار، همیشه قابل اطمینان نیستند؛ شاید برای شما هم این موضوع اتفاق افتاده باشد که تمام اطلاعات ذخیره شده بر روی تلفن همراه خود را به دلایل مختلف اعم از گم شدن تلفن یا خراب شدن آن از دست داده باشید. معمولاً کاربر حرفه‌ای از تمامی اطلاعات تلفن همراه خود یک نسخه پشتیبان دارد انواع نرم افزارهای گرفتن بک آپ یا نسخه پشتیبان در اینترنت وجود دارد. همچنین بعضی از شرکت‌های تلفن همراه برای گرفتن نسخه پشتیبان اطلاعات نرم افزاری را در سایت­شان جهت دانلود قرار می‌دهند.

منبع:  ایران هشدار

صفحه شخصی اشکان قدس مفیدی...
ما را در سایت صفحه شخصی اشکان قدس مفیدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ghodsmofidio بازدید : 220 تاريخ : سه شنبه 29 آبان 1397 ساعت: 16:05